Verplaats naar backlog knop
De “Verplats naar backlog” knop zit onder de verwijderen knop op een kaartje. Als je daarop klinkt ben je al je subkaartjes kwijt. Nu is dit wel te herstellen maar echt handig is het niet.
Ik zou graag een “weet je het zeker?” melding willen krijgen als je deze knop aan klikt.
Log in to comment and vote
No comments yet
Be the first to share your thoughts.