Instellingen bescherm weergave
We willen standaard views maken en die delen met anderen. Als we daar een wijziging in maken, dan willen we dat iedereen die ziet. Alleen wat we niet willen is wanneer degene die de weergave gedeeld heeft zelf die weergave gebruikt en daar in het gebruik het filter aanpast vervolgens ook doorwerkt voor andere gebruikers.
Dit is een catch-22.
Log in to comment and vote
No comments yet
Be the first to share your thoughts.