Skip to main content

Gedeelde weergaven centraal verwijderen

In vPlan kan je gedeelde weergaven maken. Mooi! Maar als je niet oplet worden de gedeelde weergaven kopiën bij andere gebruikers. Daarom wil je de mogelijkheid als beheerder hebben om weergaven die centraal zijn uitgerold ook weer te kunnen verwijderen. Doordat dit nu niet kan zitten andere gebruikers soms tegen verkeerde views aan te kijken. Dat is onhandig.

Log in to comment and vote

No comments yet

Be the first to share your thoughts.