Skip to main content

Delen van weergaven

Je kunt natuurlijk toegang geven aan andere mensen, maar dan heb je eigenlijk één weergave die door meerdere personen bekeken kan worden.

Wat ik zou willen is dat je weergaven kunt delen naar andere gebruikers, uiteraard binnen dezelfde organisatie, in de zin dat het weer een losse weergave is bij de ander.

Zodat je niet een weergave handmatig hoeft te “kopiëren” d.m.v. het overnemen van filters, kolominstellingen, voorkeuren, etc..

Status: Niet opgenomen 2 comments

Log in to comment and vote

Comments2

  • Hans

    Team•

    Aug 23, 2024

    Hi Jelle,

    Dankjewel voor je bericht. Het is mogelijk om een weergave te delen, welke door een andere gebruiker kan worden overgenomen als “nieuwe” weergave. Hopelijk helpt dit artikel jou hier verder bij.

    Mocht dit niet zo zijn, stuur gerust een bericht naar onze support afdeling zodat je verder geholpen kan worden!

    • Jelle

      •

      Oct 4, 2024

      Dat is inderdaad een manier, maar is een beetje omslachtig.

      Want dan moet ik eerst een weergave specifiek met iemand delen, die moet hem dan binnenhalen en dan moet ik daarna het delen weer uitzetten. In plaats van een knop “deel/kopieer deze weergave naar x”.