De “Verplats naar backlog” knop zit onder de verwijderen knop op een kaartje. Als je daarop klinkt ben je al je subkaartjes kwijt. Nu is dit wel te herstellen maar echt handig is het niet.
Ik zou graag een “weet je het zeker?” melding willen krijgen als je deze knop aan klikt.
Please authenticate to join the conversation.
Ingediend ✨
💡 Ideas
Backlog
16 days ago

Milou
Get notified by email when there are changes.
Ingediend ✨
💡 Ideas
Backlog
16 days ago

Milou
Get notified by email when there are changes.